Over ons, Synergy vandaag en in de toekomst

Momenteel maken jaarlijks meer dan 45.000 cursisten gebruik van de (gedrags)beïnvloedingsapplicaties van Invitra. Hiermee bedienen wij een groot deel van de top 100-bedrijven van Nederland. De door ons gepatenteerde X-Learning training is eind 2015 voor de 1 miljoenste keer doorlopen.

 
Uitgangspunten Synergy
Voor een optimaal bedrijfsrendement zijn een hoge arbeidsproductiviteit en lage kosten door verzuim en incidenten cruciaal. Dit vraagt om een werkomgeving waarin medewerkers eigen regie kunnen én willen nemen voor het optimaliseren van hun inzetbaarheid en prestaties. De sleutel naar eigen regie ligt bij de organisatie, de leidinggevende én de medewerker.

Synergy stimuleert uw medewerkers en leidinggevenden om persoonlijk en professioneel te groeien en hun vitaliteit en gezondheid te vergroten. Stuurinformatie geeft inzicht in de obstakels op de werkvloer en biedt handvatten om deze weg te nemen. Met Synergy verhoogt u de inzetbaarheid en tevredenheid van uw medewerkers. Dit leidt tot meer werkplezier, minder verzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Met Synergy werkt u samen aan morgen.